Més de 25.000 persones han vibrat esta setmana amb el World Pàdel Tour València Open

L‘Estrella Damm València Open 2022, que s’ha celebrat en el Pavelló Font de Sant Lluís del 5 al 10 de juny, ha reunit a més de 25.000 persones durant la setmana del World Pàdel Tour. Un torneig que va finalitzar aquest diumenge amb les victòries de la dupla espanyola, Gemma Triay i Alejandra Salazar en femení, i els argentins, Agustín Tapia i Sanyo Gutiérrez, en masculí.

La fase decisiva del torneig es va celebrar este diumenge dia 10 amb la final femenina que enfrontava a la valenciana ,Tamara Icardo, i la seua companya, Delfi Brea, enfront de Gemma Triay i Alejandra Salazar. Esta final pel títol de la novena prova Open de la temporada 2022 es repetia de l’edició 2021 i va tindre un desenllaç diferent. En aquesta ocasió la victòria va ser per a la parella espanyola que van aconseguir el seu seté títol de l’any en un partit molt igualat que va arribar a les 3 hores i 31 minuts de trobada.
D’altra banda, el binomi argentí format per Agustín Tapia i Sanyo Gutiérrez, va haver de remuntar en la final masculina davant els número u. Els espanyols, Juan Lebrón i Ale Galán, es van alçar en el primer set per un contundent 6-2. El segon assalt es va tancar amb major igualtat (7-5) després de la reacció dels argentins, que van acabar segellant el seu quart títol de la temporada.
D’aquesta manera es tancava una setmana històrica per a València i el pàdel. L’èxit d’edicions com aquesta reforcen l’aposta que fa la Comunitat Valencia per aquest esport i la gran afició que hi ha.

Compartir: