Mediterrània Triatló València, el triatló més multitudinari de la ciutat torna al setembre amb Copa del Món de Triatló

La cita compte ja amb prop de 1.200 inscrits

Mediterrània Triatló València afronta la recta final d’inscripcions. A penes queden 2 mesos per a la competició, que tindrà lloc els dies 3 i 4 de setembre a València. La Marina tornarà a ser l’escenari d’un cap de setmana de vertigen per a l’esport del triatló, amb competicions en les 3 distàncies de referència: supersprint, sprint i olímpic. I la possibilitat de competir de manera individual i per parelles, la qual cosa sens dubte és un gran al·licient per a tots aquells que volen debutar en l’exigent esport de les 3 disciplines. I és que MTRI i la ciutat de València són l’escenari perfecte per a la pràctica del triatló. Un espai com La Marina donarà la benvinguda als participants, amb l’edifici del Ves-los e Vents com a marc incomparable i posterior de moltes de les imatges que quedaran en el record entre els triatletes inscrits. A més les grans avingudes que es recorren amb bicicleta, i l’entorn dels embulls posaran punt i final amb la carrera a peu a cadascuna de les competicions.

La prova compta amb prop de 1.200 participants, i les xifres continuen creixent dia a dia en un any que suposa la volta del circuit Mediterrània Triatló en la seua versió original. La competició acaba de tancar la celebració de la segona seu, Castelló, i el mes d’abril obria calendari amb Alacant. Fins ara més de 2.000 triatletes s’han enfrontat al triatló en totes dues ciutats, en les quals la satisfacció del participant ha sigut la tònica habitual després de travessar la meta de MTRI.

Les inscripcions a València estaran obertes fins al pròxim 24 d’agost. Des de l’Organització s’han activat diferents accions paral·leles amb entitats de la ciutat, com és el cas del grup d’entrenament ‘Juntes És Millor’, amb el qual aquest mateix dissabte 9 de juliol es realitzarà a l’entorn de la Platja de la Malva-rosa un simulacre de natació així com entrenament de carrera. L’objectiu d’aquestes quedades és resoldre dubtes i animar la participació en un esport exigent, que requereix de temps i preparació prèvia per a debutar.

Premis en metàl·lic per a clubs amb major participació

La major participació en les 3 proves del circuit suposarà per als clubs la possibilitat d’aconseguir importants premis en metàl·lic, sent de 1.000 € per al 1r club, 600 € per al 2n i 300 € per al 3r. Amb aquest premi des de l’Organització es pretén incentivar no sols la inscripció de més i més participants, sinó també l’atractiu de la llicència federativa, activada des de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. En aquest sentit, MTRI València és l’última prova del circuit. Per tant en finalitzar, a més d’entregar-se els premis habituals als guanyadors absoluts, per clubs i categories, s’entregaran els premis finals del circuit, així com el mallot de finisher als participants en les 3 ciutats.

Copa del Món de Triatló

La ciutat de València tornarà a acollir, per segon any, una Copa del Món de Triatló. Els millors triatletes internacionals disputaran la competició en distància sprint el dissabte a la vesprada. Recordem que en 2020, quan València va celebrar la seua primera Copa del Món de Triatló, triatletes de la talla de Vincent Louis, Kristian Blummenfelt, Alistair Brownlee, Beth Potter, Nicola Spirig… van competir a la ciutat acompanyats dels millors triatletes del panorama nacional, com Antonio Serrat, Anna Godoy o els valencians Roberto Sánchez i Noelia Juan. Al setembre, 65 homes i 65 dones formaran part d’una start list que coneixerem setmanes prèvies a la competició.

Més informació i inscripcions en www.mediterraneatriatlon.com

Compartir: