Els circuits FTA sub18 i Promeses de raspall coneixeran aquest divendres a la UPV les seues campiones

Les finals aniran acompanyades per l’exposició fotogràfica i la xarrada sobre psicologia esportiva

El VIII Circuit sub18 i el I Circuit Promeses de raspall femení Trofeu Fundación Trinidad Alfonso proclamaran aquest divendres els nous equips campions. Després què Aina i Isabel es coronaren com a campiones sub23 el passat 25 de febrer a Alzira, aquestes dos finals al trinquet El Genovés de la Universitat Politècnica de València tancaran els circuits femenins de 2023.

Les finals, emmarcades en el programa d’actes del VII Va de Dona, tindran com a continuació la xarrada sobre psicologia esportiva en el saló d’actes de l’ETSID de la Universitat Politécnica de València, a càrrec del psicòleg del Villarreal CF Christian Segovia. A més, en la porta del mateix saló d’actes, es podrà visitar -fins dilluns dia 13- una exposició fotogràfica amb el nom ‘Retrospectiva dels Circuits Fundación Trinidad Alfonso de raspall femení”.

CIRCUIT SUB18

Clara CPV Borbotó, Mar CPV Massalfassar i Susanna CPV Rafelbunyol acabaren la fase regular com a primeres de grup amb ple de triomfs. Davant tindran a Laura CPV Carlet, Judith CPV Laguar i Marta CPV Meliana, què han sigut segones. Lluna CPV Borbotó i Mireia CPV Beniparrell han finalitzat terceres, per davant de Vanessa CPV Moixent, Zaira CPV Borbotó i Lucía CPV Sueca.

La final arrancarà a les 18:30 hores. Serà la tercera ocasió per a Susanna de fer-se amb el títol, després dels dos últims subcampionats. Per la seua part, Judith ja va ser subcampiona a l’any 2020.

Un dels dos equips prendrà el relleu d’Ivet CPV Sueca, Isabel CPV Rafelbunyol i Sandra CPV Bicorp, guanyadores l’any passat de la final contra Paula CPV Beniparrell, Àngela CPV Faura i Susanna CPV Rafelbunyol.

CIRCUIT PROMESES

Abans, a les 17:30 hores, està prevista la final del I Circuit Promeses. Els equips de Mar CPV Meliana i Luna CPV Moixent, d’una banda, i Ana CPV Alfara del Patriarca i Carmen CPV Massamagrell, d’altra, competiran per fer-se amb la primera edició del torneig d’aquesta categoria.

En aquest campionat l’igualtat ha sigut molt gran. A la primera fase, la parella Mar-Luna ha acabat com a campiona, amb 8 punts, pels 6 d’Ana i Carmen. Amb la mateixa puntuació, però amb la diferència particular perduda per un joc, s’han quedat Silvia CPV Borbotó i Emma CPV Meliana. Amb 5 punts han finalitzat Irene CPV Genovés i Patricia CPV Xeraco.

Compartir: