La Vila, molt prop d’evitar el descens directe

La Vila va donar el passat cap de setmana un pas de gegant en la seua lluita per evitar el descens directe en un duel, quasi, a vida o mort. L’equip alacantí es va imposar al Guernica, que és ara més cuer que mai, amb claredat pel marcador de 20-7 i se situa ja cinc punts per damunt de l’equip basc.

El partit El Pantà va arrancar de cara per a la Vila, que molt prompte es va situar 12-0. El xoc va caure del costat dels alacantins, gràcies a aquest bon inici de partit davant una afició entregada des del primer minut. Guernica està a 5 punts de la Vila mancant tan sols 3 jornades.

L’altre equip de la Divisió d’Honor, Els Abelles visitava al colíder, Lexus Alcobendas. Encara que va arrancar amb més ímpetu l’equip local, la defensa de l’equip valencià es va ocupar a fons per a mantindre’s amb vida en el partit. Mancant 5 minuts per al descans, Els Abelles manava en el marcador, però un assaig sobre la botzina deixava un 15-11 al descans per a l’equip madrileny.

La segona part va seguir la mateixa tònica, els locals amb ganes de traure la prima ofensiva i els visitants amb ànsia de rescabalar-se de les dues últimes patacades en les visites a Burgos i Sevilla.

Alcobendas es va allunyar en el marcador, però dos assajos de davanters transformats deixaven, després d’una defensa final d’infart a 5 metres, un marcador final de 29-23.