La selecció valenciana és la reina de les combinades

La Comunitat revalida el títol en el Campionat d’Espanya de proves combinades per federacions

La selecció valenciana va arrasar a Sòria, on el passat cap de setmana va revalidar el títol en el Campionat d’Espanya de proves combinades per federacions. La Comunitat Valenciana va aconseguir un ampli avantatge (se sumaven les dues millors marques reeixides pels tres participants en el decatló i les dos millors de l’heptatló) sobre Catalunya, que va ser segona, i Madrid, tercera.

En el decatló les dues marques que van puntuar van ser les del castellonenc Óscar Andrés Bou, que va fer 6.931 punts i va ser segon en el pla individual, i l’atleta sub20 Tayb Loum, que portava quasi un any sense disputar un decatló i va acabar amb 6.817 punts. El tercer va ser l’alacantí Pablo Roelas amb 6.685.
La millor de tot l’heptatló va ser la castellonenca Carmen Ramos, que va totalitzar 5.610 punts. La seua companya Mara Herrando, que és sub20, va aportar 4.682 punts, mentre que la valenciana Sandra Férriz va arribar fins als 4.510 punts.

El triomf a Sòria va ser inapel·lable i la selecció valenciana , que portava a Manoli Alonso com a cap d’equip, va avantatjar en quasi 1.500 punts a Catalunya.

CLASSIFICACIÓ

  1. Comunitat Valenciana, 24.040 punts.
  2. Catalunya, 22.641.
  3. Madrid, 20.922.

Compartir: