La Nucia, capital europea de Fit Kid

Des del 9 al 12 de Novembre, el Pavelló Municipal Camilo Cano de La Nucia serà la seu del XIX Campionat d’Europeu de Fit Kid.

Durant quatre dies, la Ciutat Esportiva Camilo Cano, albergarà a mes de 800 esportistes pertanyents a 60 clubs de l’especialitat esportiva de Fit Kid i amb representació de 7 països que lluitaran per aconseguir el títol de Campions d’Europa.

El XIX Campionat d’Europa de FIT KID està organitzat per la Federació Espanyola de Ball Esportiu amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Nucia, la Fundació Trinidad Alfonso, el Comité Olímpic Espanyol i el Consell Superior d’esports.

Durant dijous i divendres es realitzarà la Copa d’Europa que engloba a les categories més bàsiques de Fit Kid i que donaran pas a les rondes classificatòries i finals de la prova europea en les jornades del dissabte i diumenge.

STREAMING

El “Campionat d’Europa de FIT KID”, serà retransmés en directe amb comentaristes que detallaran diferents aspectes de la competició i els seus participants.

Les retransmissions podran seguir-se a partir de les 9:00h durant les 4 jornades en Directes FEBD i també en les xarxes socials de la *FEBD (Federació Espanyola Ball Esportiu):
Facebook: https://es-es.facebook.com/febdoficial
Instagram: https://www.instagram.com/febd_oficial/

PÚBLICO i PATROCINADORS

La venda d’entrades anticipada per a les jornades del dijous i divendres està completa i a punt de completar-se les jornades de dissabte i diumenge.
L’impacte generat és positiu donada la importància de l’esdeveniment amb més de 4800 pernoctes previstes, 20 autobusos noliejats per a transfers…

Compartir: