La Fundació Trinidad Alfonso impulsa noves millores en el CEAR de Ciclisme del Velòdrom Lluís Puig

La Fundació Trinidad Alfonso, presidida per Juan Roig, continua apostant per l’esport d’elit en la Comunitat Valenciana i, en concret, en la millora de les instal·lacions dels centres d’alt rendiment. És el cas del Centre Especialitzat d’Alt Rendiment (CEAR) de Ciclisme, situat en Benimámet, en el Velòdrom Lluís Puig, les millores del qual ve impulsant des de fa dos anys gràcies a l’acord aconseguit amb la Real Federació Espanyola de Ciclisme (RFEC). L’última ajuda ha permés escometre la compra de material de ciclisme i s’ha pogut equipar un gimnàs en el mateix velòdrom per a ús de les federacions espanyola i valenciana de ciclisme.

Fa uns dies, el president de la RFEC, José Luis López Cerrón, el de la FCCV, Amadeo Olmos, i el director de la Fundació Trinidad Alfonso, Juan Miguel Gómez, van visitar el gimnàs per a veure en primera persona el nou equipament. Al costat d’ells van acudir tres ciclistes valencians i integrants del Projecte FER: Sebastián Mora, Ricardo Ten i Ainara Albert.

“Volem que València siga un referent en el ciclisme d’alt nivell i que la selecció espanyola trobe en aquestes instal·lacions el necessari per a poder vindre a concentrar-se i entrenar a aquest CEAR. L’objectiu és dotar dels millors recursos aquesta instal·lació perquè la selecció espanyola i la valenciana puguen entrenar i aconseguir bons resultats. Que els millors esportistes vulguen i puguen vindre ací ens ajuda a continuar treballant a convertir aquesta terra en la Comunitat de l’Esport”, va indicar Juan Miguel Gómez.

“Gràcies al nostre fructífer acord amb la Fundació Trinidad Alfonso realitzem importants millores en un CEAR que és fonamental per al desenvolupament dels nostres ciclistes i que ha de comptar amb tot el necessari perquè aquests escometen la seua preparació de cara a les cites internacionals en òptimes condicions”, va comentar sobre aquest tema José Luis López Cerrón.

Abans de posar en marxa aquesta ajuda, la Fundació Trinidad Alfonso ja havia impulsat millores en el CEAR des de 2020. Amb aquestes, l’RFEC va poder comprar una moto elèctrica i un vehicle, a més de reparar la pista del velòdrom en 2021.

Compartir: