L’agenda del cap de setmana

El cap de setmana en la Comunitat de l’Esport ens porta diversos focus d’atenció. Compromisos individuals dels nostres esportistes, d’una banda, dos derbis i quatre esdeveniments d’interés, dos a Alacant i un altre, a Castelló.

Pel que respecta als equips de la Comunitat de l’Esport, el cap de setmana ens deixa dos derbis, tots dos en handbol. El primer d’ells enfrontarà a l’Errece Almassora i al Llevant DUBM Marni el dissabte a les 19 hores. A la mateixa hora, però a Benidorm, el BM Servigrup es mesurarà a l’Handbol Castelló, totes dues trobades es podran seguir a través de Comunitat Media.

Quant a la màxima categoria, tres equips valencians entren en lliça. El BM Benidorm visita a l’Helvetia Anaitasuna; en hoquei, el PAS Alcoi visita la pista del Manlleu i en Handbol, el Morvedre es mesura al BM Salut Tenerife.

Respecte als esportistes valencians, el principal esdeveniment del cap de setmana és el Gran eslam de judo d’Antalya, Turquia. L’alacantí Salvador Cases (menys 73 kg) aspira a fer un nou pas avant i a confirmar que la plata reeixida a l’inici de l’any en el Gran Premi de Portugal no va ser cap miratge. Mentrestant, el triatló torna a oferir una Copa d’Europa júnior. En aquest cas, a Melilla, on competiran David Cantero i Miguel Guzmán. Fa a penes una setmana, en una competició de les mateixes característiques celebrada a Portugal, David es va exhibir i assoliment la medalla d’or, i Miguel Guzmán va acabar en una meritòria onzena plaça.

A més, la localitat alacantina de La Nucia acull aquest cap de setmana l’Open Internacional de taekwondo d’Espanya. El Projecte FER estarà representat per Raúl Martínez i Daniel Ros (tots dos tornaran a enfrontar-se en menys 87 kg), i per Hugo Arillo (en menys 54 kg). Els tres aspiren a les places d’honor. Tampoc faltarà la dosi d’atletisme amb el Campionat d’Espanya d’hivern de llançaments llargs a Castelló: En el torneig femení sub-20 de martell, competirà Ainhoa Gimeno; en el torneig masculí sub-18 de disc, estarà Arnau Llorens.

Finalment, una important previsió. Després d’un parèntesi de dos anys, aquest dilluns, arranca el Trofeu Princesa Sofía de vela a Mallorca, una de les regates de classes olímpiques més prestigioses del món. En aigües balears, competiran fins a 10 regatistas FER: Álex Climent, Kiko Peiró i Sebastián Ducos (classe formula kite); Jorge Aranzueque, José Luis Boronat i Javier Clement (classe iQFoil); Gonzalo Suárez Pérez i Marcos Altarriba (classe ILCA 7); Lara Sabina Himmes (classe ILCA 6); i Antonio Torrado (classe 49er).

Quant als esdeveniments del cap de setmana, al ja esmentat Open de taekwondo de La Nucia s’uneixen el Campionat d’Espanya d’hivern de llançaments llargs, a Castelló, l’Ican Triatló d’Alacant i l’Iron Gravel 360 de ciclisme.

Compartir: