Jorge Carot, subcampió d’Europa de bàsquet U16

La selecció espanyola sub-16 masculina va haver de conformar-se amb la medalla de plata de l’Europeu, després de caure en la final enfront de Lituània (77-68) a Skopje. Malgrat els 31 punts de Mario Saint-Supery, MVP del torneig, els bàltics van aprofitar la seua major amplitud de recursos ofensius per a decantar la balança. Jorge Carot, jugador del València BC, va tindre una missió més complicada en la zona que en els partits de quarts i semifinals. Fet i fet va signar deu punts, nou rebots i 15 de valoració en 21 minut i un partit notable.

Aquesta medalla de plata val un munt, perquè veníem d’una preparació que no va ser res fàcil, en la qual vam perdre molts partits. Conforme va avançar l’Europeu ens connectem i les coses van eixir molt bé. Estem molt orgullosos de tot l’equip. Molta gent no confiava en aquesta Selecció, però vam fer una gran faena. Per a mi, l’experiència ha sigut inoblidable“, compte Jorge Carot.

Carot, interior de 16 anys, natural d’Alboraia, és una de les perles de L’Alqueria. Va ser un dels jugadors més valuosos i millors rebotadors del torneig. “He ajudat molt a l’equip, estic content amb el meu treball i el meu rol”, diu un ‘5’ que en el futur pot evolucionar com a ala-pivot. “Aquesta temporada m’agradaria obrir-me al ‘4’. Tinc confiança per a fer-ho i crec que em pot anar molt bé“, assegura un jugador que serà clau en el Júnior A.

Compartir: