César Curiel es proclama campió del preeuropeu amb els Redsticks

La selecció absoluta masculina d’hoquei herba es va proclamar campió del preeuropeu disputat a Orense després d’imposar-se en tots els partits de la competició i traure el bitllet al Campionat d’Europa. El jugador valencià, César Curiel, suma així un nou èxit amb els Redsticks.

La selecció espanyola absoluta masculina s’ha adjudicat el preeuropeu d’Orense, en sumar el tercer triomf en els tres partits disputats. Si en la jornada inaugural derrotava a la República Txeca i dijous passat a Polònia, aquest dissabte feia el propi, de manera contundent, davant Portugal (7-0).

Un triomf en aquesta competició, que fa que els #RedSticks es classifiquen per al pròxim Campionat d’Europa en 2023, el qual donarà a la seua guanyador plaça directa en els pròxims Jocs Olímpics de París 2024.

Joaquín Menini, José Basterra (2), Álvaro Iglesias, Marc Reyné, Pau Cunill (2), Xavi Gispert, Jordi Bonastre, Marc Recasens i Oriol Salvador van anotar els gols per a la solvent victòria espanyola.

César Curiel obté el bitllet per a l’EuroHockey

El jugador valencià, César Curiel, va aconseguir així el seu primer títol oficial amb la selecció espanyola absoluta d’hoquei herba masculí que li permet obtindre la classificació a l’EuroHockey. Prèviament, va aconseguir amb els Redsticks l’IV Nacions preparatori per a aquest torneig.

Curiel, actual jugador del Sanse Complutense i sorgit del Xaloc, continua sumant internacionalitats amb els Redsticks, en un any en què ja ha participat en la FIH Pro League.

Per part seua, Juan Escarré, també va gaudir d’aquest nou èxit amb la selecció espanyola, en aquesta oportunitat, com a entrenador i integrant del staff de la selecció absoluta.

Compartir: