Infinitri 113 Triathlon Penyíscola 2024 obri inscripcions

  • Aquest divendres 8 de setembre s’obrin les inscripcions a la 12a edició de l’esdeveniment amb expectatives de ple absolut.

El mes d’abril passat es va celebrar la 11a edició de l’Infinitri 113 que va consagrar a la prova no sols per la quantitat de participants, per damunt dels 1000, si no també per l’espectacular nivell esportiu, tant nacional com internacional. El podium va ser 100% internacional, amb les victòries dels francesos Emilie Morier, actual campiona del món sub-23 de les World Triathlon Sèries, i Pierre Le Corre, actual campió de món de triatló de Llarga Distància. En categoria masculina li van acompanyar l’australià Josh Amberger i l’alemany de l’equip Hep Global Jannik Schaufler; i en categoria femenina es va completar el podium amb la francesa Alexia Bailly i la número del rànquing de la PTO, l’australiana Ashleigh Gentle.

El moment més esperat de l’obertura d’inscripcions i des d’aquest divendres 8 a les 18.00 es podrà realitzar el registre a la prova. Com a aspectes més importants a destacar en l’obertura d’inscripcions, es manté el format de preus escalonats per nombre de places, és a dir, els preus poden pujar en qualsevol moment, qui abans s’inscriu, accedeix a millor preu. Com en edicions anteriors, mantenen el seu format de pack d’allotjament per a qui ho desitge, en un senzill pas i des del mateix formulari, podrà reservar amb condicions especials. Repeteixen també les carreres addicionals InfinitriKids i InfinitriWoman que es realitzaran el dia d’abans, el dissabte previ a la prova. També pensant en els acompanyants, els participants que vulguen compartir el menjar i l’ambient de la zona de postmeta, en inscriure’s podran afegir polseres per a accedir a la zona VIP per als seus familiars i amics.

Aquabike com a novetat i ratificats els circuits de la passada edició

Com a novetat per a 2024 s’inclou la modalitat Aquabike que consisteix a realitzar els 1900 metres de natació i els 90 km de ciclisme, finalitzant la prova després de la bici. Es mantindran els recorreguts, especialment el de ciclisme que es va estrenar en 2023 i que va demostrar un avanç en seguretat i reducció del drafting. Amb uns circuits impressionants amb recorreguts a una única volta, una brutal zona de postmeta amb música en viu, bufet amb paella, pizzes, coques, cervesa, etc., activitats per a tota la família (fira artesanal, concerts de música, InfinitriKids, InfinitriWoman, etc.), motxilla, samarreta, prenga finisher, medalla, avituallaments complets, un dels pobles més bonics del planeta…12a edició…És com per a no perdre-li’l!

Tota la info actualitzada es pot consultar ja en la web: https://infinitri.es/peniscola/

Compartir: