Estrena del TM Benidorm en el seu Palau en la fase de grups

El TM Benidorm rebrà aquest dimarts a les 20.45 a l’equip islandés del Valur en el que serà la seua estrena com a local en aquesta emocionant fase de grups.

Segona jornada i primer partit marcat en roig per als locals ja que és dels rivals teòricament mes parells i contra el qual cal lluitar per a intentar sumar els primers punts en la fase de grups. L’equip islandés ve d’imposar-se per 43 a 39 en la primera jornada a l’equip hongarés del FTC. Basen el seu joc en la velocitat i en una dura defensa que tocarà intentar trencar amb el pas dels minuts. Entre la seua plantilla destaquen jugadors com Baldursson, Arnor Oskarsson, Benedikt Oskarsson o Magnusson que van ser els màxims anotadors en el primer partit.

Per part dels locals es compta amb les baixes de Mladen Sotic, que s’espera puga incorporar-se durant la setmana, i el dubte més que raonable del Colo Vainstein, que va patir un fort colp en el partit d’Alemanya que ja li va impedir ser de la partida enfront del Granollers en la Lliga Asobal.

Per a la prèvia parlem amb Ivan Nikcevic, que ens comentava que: “ens espera un partit contra un equip jove que vol deixar un bon paper, venen amb confiança i segur que ens posaran les coses difícils. Nosaltres estem treballant bé i amb bon estat d’ànim, estem amb confiança a aconseguir la primera victòria en la fase de grups”.

Fernando Latorre ens deia que: “Primer partit de la fase de grups a casa contra un equip que corre molt i grandíssims primeres línies i bona porteria. He vist als jugadors bastant bé i recuperats i esperem afrontar el partit en les millors condicions possibles i que els primers punts de la fase de grups es queden a casa”.

Recordem, dimarts a les 20.45 hores i amb la direcció dels col·legiats danesos Jesper Kirkholm i Henrik Mortensen. A més, podrà seguir-se en directe a través de Comunitat TV i À Punt.

Compartir: