El TM Benidorm intentarà començar a sumar a Hongria

El TM Benidorm jugarà aquest dimarts a les 17.00 hores la seua habitació partida de la fase de grups de l’EHF European League contra el FTC a Budapest.

L’equip hongarés compta amb una victòria enfront dels suecs del Ystads en aquesta fase de grups en partit disputat a la seua casa, per dues derrotes a domicili. En la Lliga hongaresa també s’aquesta mostrant molt regular en el seu feu, on també compta els partits per victòries. D’entre la seua plantilla és difícil destacar a un únic jugador ja que formen un bon bloc i són diversos els que es reparteixen la faceta anotadora. El seu joc es basa en la velocitat dels seus jugadors, amb ràpides transicions ben finalitzades per la seua segona línia.

Els benidormenses continuen amb múltiples baixes, als ja descartats Rolandas Bernatonis, Rubén Santos i Mladen Sotic, s’uneix el ranquejant Juancar Sempere, que divendres passat no vaig poder ser de la partida en ressentir-se en el calfament del colp del passat dimarts.

En la prèvia, Fernando Latorre, comentava que: “FTC és un grandíssim equip que aquesta jugant a un gran nivell tant en la seua lliga com en la competició europea, per a nosaltres serà molt complicat, però hem d’anar a gaudir i que aquests partits siguen un aprenentatge i ens servisquen d’experiència i de maduresa. No estem tenint bons resultats, però sempre estem competint i intentarem traure una cosa positiva”.

El partit es disputarà en la pista Riz Levente Sport de la capital hongaresa a les 17.00 hores amb la direcció dels col·legiats serbis Marko Boricic i Deixen Markovic.

Compartir: