Espanya guanya quatre medalles en el segon dia de l’Europeu Júnior

Dia molt intens el d’ahir en les piscines Montse Tossal d’Alacant, on es va celebrar la segona jornada del del Campionat d’Europa Júnior, un esdeveniment organitzat per la Real Federació Espanyola de Natació (RFEN) i per la Lliga Europea de Natació (LEN), amb el suport de l’Ajuntament d’Alacant (amb les respectives regidories de Turisme i d’Esports), la Diputació d’Alacant i la Fundació Trinidad Alfonso.

Espanya va conquistar les dues victòries en els duos mixtos. Al matí s’imposaven Dennis Gonzalez i Valeria Parra en el duo tècnic, per davant d’Itàlia amb Alessia Austranti i Filippo Pelati que van ser segons, i Gran Bretanya que va ser tercera amb Beatrice Crass i Ranjuo Tomblin. A la vesprada la nostra selecció va tornar a conquistar l’escaló més alt del podi i va sonar l’himne nacional gràcies al triomf impecable de María Bofill i Dennis Gonzalez en el Duo Mixt Lliure. Segons van ser els italians Alessia Austranti i Filippo Pelati i tercers els israelites Yogev Dagan i Catherine Kunin.

No obstant això, el medallero espanyol no es queda ací, perquè la selecció júnior de natació artística va conquistar també dues plates en Duo Tècnic i Duo Lliure. Quant a la primera categoria, les guanyadores van ser les ucraïneses Daria Moshynska i Anastasiia Shmonina, mentre que la plata era per a les espanyoles Aitana Crespo i Mercedes Diaz; i el tercer lloc per a les italianes Arianna di Lecce i Vittoria Meucci. Quant al Duo Lliure la classificació ha sigut calcada, imposant-se també Ucraïna amb Daria Moshynska i Anastasiia Shmonina, seguit d’Espanya amb la valenciana Aitana Crespo i Mercedes Diaz; i d’Itàlia amb Alessia Macchi i Susanna Pedotti

Hui, a partir de les 10h, de diputaran les finals del solo tècnic masculí i femení. A partir de les 18.00h, es disputarà la final equip lliure. Serà un altre dia d’emoció assegurada i de moltes oportunitats per a la selecció de natació artística que es troba molt còmoda competint a casa.

El Campionat es pot seguir en directe a través de Comunitat Media.

Compartir: