Espanya conquista el títol de la Copa Davis Junior 2022 a València

La Copa Davis Junior 2022 va celebrar aquest divendres 29 de juliol la final del torneig en les instal·lacions del Club CM València Tennis Center que alberguen la fase de grups de la Copa *Borotra dins de les iniciatives promogudes per la Comunitat de l’Esport de la Fundació Trinidad Alfonso. Espanya s’ha guanyat la victòria en un renyit duel contra França.

El primer partit d’individuals disputat entre els equips d’Espanya vs. França ho han protagonitzat Carles Córdoba i Thomas Faurel. En aquesta primera presa de contacte, el francés s’ha imposat al tennista espanyol en dos sets 6-3 6-1. En el segon partit, Espanya, representada per Martín Landaluce, ha revertit la situació igualant l’eliminatòria i forçant el desempat en el partit de dobles. Landaluce s’ha imposat a Papamalamis en dos set amb un doble 6-4. En el tan esperat duel final s’han enfrontat, Martin Landaluce i Rafael Segado contra Lucas Marionneau i Thomas Faurel. Un renyit partit que s’ha resolt en un emocionant tie-break 7-4 4-6 [10-6].

Durant l’encreuament entre Ucraïna vs Portugal, l’equip ucraïnés format per, Hlib Kovalenko, Glib Sekachov i Roman Venger, s’ha imposat 2-1 a l’equip portugués format per, Joao Portugal, Gonçalo Marques i Rodrigo Fernandes. En els partits de consolació entre Hongria vs. Turquia, l’equip hongarés, representat per Kolos Kincses, Kornel Halmons i Barnabás Sift ha guanyat a l’equip turc format per Mert Aytekin, Emirhan Bulut i Alp Kemal Aksoy, 2-1.

Després de finalitzar tots els enfrontaments, s’ha celebrat la cerimònia de lliurament de premis. Els set equips participants: Irlanda, Turquia, Hongria, Portugal, Ucraïna, França i Espanya han sigut guardonats amb la seua respectiva medalla, mentre que l’equip semifinalista, França i l’equip campió, Espanya han rebut el seu merescut trofeu.

La Copa Davis Junior s’acomiada de la Comunitat Valenciana, la Comunitat de l’Esport i ho fa amb orgull després de la victòria obtinguda per l’equip espanyol. La Comunitat Valenciana pot vanagloriar-se que el tennis a València està i seguirà en auge.

Compartir: