Amparo Martí i Marina Lostado, campiones dels individuals sub23 i sub18 de raspall femení Trofeu Fundación Trinidad Alfonso

Ahir al trinquet d’Alcàsser es va disputar la final de l’individual sub 23 de raspall femení trofeu Fundación Trinidad Alfonso en la que Amparo Martí del CPV Borbotó va guanyar 25 a 10 a Erika Botí del CPV Alqueria d’Asnar, en una partida en la que Erika va començar al dau molt bé fent tretes directes i molt potents, però poc a poc va baixar el ritme i Amparo va anar creixent-se, i al final va ser molt més superior.

Va ser una partida amb molt d’ambient ja que a banda de la final de l’individual es va fer la presentació dels circuits femenins promeses, sub 18 i sub 23.

Amparo Martí torna a guanyar aquesta competició 3 anys després, sent aquesta la seua tercera vegada que ho aconsegueix (2018, 2019 i 2022) i al mateix temps, llevant-se l’espineta de l’any passat que va pedrer en la final contra Myriam Vidal del CPV Alqueria d’Asnar.

Després d’aquesta final, es posa fi a totes les competicions de l’any 2022 i comencem un altre amb moltes ganes i amb uns circuits que començaran el dia 15 de gener al trinquet d’Alcàsser.

Marina Lostado va aconseguir el títol en categoria sub 18

Marina Lostado del CPV Algímia es va proclamar campiona individual en la categoria sub18, tot i que la final no es va poder disputar a causa d’una lesió de la seua contrincant Angela Abad del CPV Faura.

Les dos jugadores s’havien mostrat molt sòlides al llarg de tota la competició guanyant les seues partides, a més aquesta final haguera reeditat la de l’edició anterior en categoria sub16.

Compartir: