Elda Prestigi i Almassora, a la recerca de l’ascens a la Lliga Guerreres Iberdrola

Els dos equips de la Comunitat Valenciana han dominat el Grup C de la Plata Femenina de principi a fi

Després d’haver signat una fase regular estel·lar, Elda Prestigi i Errece Almassora Handbol es preparen per a disputar les eliminatòries prèvies de la Fase d’Ascens a la Lliga Guerreres Iberdrola, la màxima categoria de l’handbol femení espanyol. Les alacantines i les castellonenques han sigut les clares dominadores del Grup C de la Divisió d’Honor Plata Femenina.

Pedro Fuertes ha volgut felicitar « tots dos equips per la seua gran fase regular, on han demostrat el potencial de l’handbol valencià en el grup C de la Plata Femenina i han sigut mereixedores de l’ascens a la nova categoria». El president de la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana ha desitjat «la major de les sorts a Elda Prestigi i Almassora», desitjant que «la pròxima campanya puguen estar al costat d’Elx i Morvedre en la màxima categoria de l’handbol femení espanyol».

Tant el Club Handbol Almassora com Elda Prestigi afronten l’anada de les seues respectives fases amb il·lusió. D’una banda, l’Almassora s’enfrontarà a casa al Gurpea Beti-Onak el dissabte a les 18.00 hores. Per part seua, l’Elda rebrà a casa al Cicar Lanzarote Ciutat Escull a les 20.30 hores.

Tots dos partits podran seguir-se via streaming a través de Comunitat Mitjana.

Compartir: