Les Guerreres franjiverds defensaran el títol de Copa en Illumbe

El CBM Elx Visitelche.com jugarà aquest cap de setmana la Copa de la Reina que es disputarà en Donostia i s’enfrontaran en habitacions a Unicaja Banc Gijón

El CBM Elx tindrà la seua cita oficial de la temporada 21-22 amb la Copa de la Reina el divendres 29 d’abril a la 13.00 enfront d’Unicaja Banc Gijón en Illumbe.

Les guerreres franjiverdes de Joaquín Rocamora defensen el títol i seran les primeres a jugar el seu partit contra un dur rival com és el conjunt que dirigeix Cristina Cabeza. Rival al qual es van imposar en la seua última trobada en l’Esperanza Lag, on les de Rocamora, malgrat les adversitats i les lesions, van aconseguir dos punts d’or.

Tots dos conjunts arriben a la trobada amb la moral alta, ja que són conscients que aconseguir guanyar la Copa culminaria l’objectiu d’aconseguir un lloc europeu per a la següent temporada. Per la seua part el Unicaja Banc Gijón, tercer en la Lliga Guerreres Iberdrola, arriba després de reposar-se d’un mal moment de forma on van perdre dues trobades i van empatar un altre, la qual cosa els ha allunyat de la lluita pel títol. Sens dubte el conjunt asturià ha sigut un dels equips que més ha millorat la plantilla respecte a la temporada passada, tenint com a estendard en atac a Juliana Borges (mitjana de 5 gols per partit en lliga).

No obstant això, el CBM Elx també arriba amb la moral alta sabent que són les defensores al títol i que en les eliminatòries a un partit són un equip capaç de sorprendre qualsevol rival.

Les de Joaquín Rocamora són conscients que no arriben en el millor moment de la temporada, perquè les baixes d’Ivet i Elena són un llast per a l’equip. Ara bé, el conjunt franjiverde ja ha donat mostres del seu potencial en els moments difícils, prova d’això són els resultats que va collir contra Gijón i Aula, vencent amb moltes jugadores entre cotons en un partit on les guerreres franjiverdes van mostrar a l’afició una de les millors primeres parts de l’equip des de l’arribada de Joaquín Rocamora.

Sens dubte l’equip afronta aquest partit amb el coneixement que visiten a un rival complicat. Ara bé, l’equip sap del bon moment del grup i amb l’eficàcia en porteria de Nicole Morales, el treball defensiu, i la compenetració en atac, són conscients que poden lluitar davant qui siga. D’aquesta manera ho van fer en les últimes dues edicions, on van aconseguir una plata i una copa històrica per al club i la ciutat.

Joaquín Rocamora, tècnic de l’Elx Visitelche.com, assegura que Gijón és un equip que ha reforçat molt la seua plantilla i que ha millorat moltes facetes del seu joc. A més, Rocamora assegura que el partit serà difícil perquè el rival és un conjunt que li agrada portar el pes de l’atac i per a això hauran de jugar tranquil·les i sent eficaces de cara a porteria com fan en les últimes trobades.

Compartir: