Elda obrirà el Superprestigio MTB Faster estrenant categoria C1

Aquest cap de setmana Elda serà l’epicentre del bicicleta de muntanya nacional. El Cableworld Internacional XCO Elda serà la primera puntuable de la 7a edició del Superprestigio MTB Faster. La localitat alacantina repeteix en el calendari després de la seua gran estrena l’any passat. Ho fa tornant a comptar amb una graella repleta de bikers de primer nivell i amb un traçat que representa l’essència del millor XCO.

Els poc més de 4 km de recorregut del circuit d’Elda ofereixen de tot. Des de pujades asfaltades a exigents rock gardens passant per senderes de flow. Tot això en un traçat totalment natural i amb diversos punts des d’on seguir la carrera amb comoditat per als espectadors.

Precisament en el seu seguiment tenim una de les grans novetats d’aquest 2022. El Cableworld Internacional XCO Elda tindrà retransmissió en directe a través de Comunitat Media. Per primera vegada es podran seguir les diferents carreres gràcies al desplegament de 7 cambres per tot el recorregut. Un pas més en la trajectòria ascendent d’aquesta cita.

A nivell competitiu Ismael Esteban acudeix a Elda com a defensor de la general obtinguda l’any passat en el Superprestigio MTB Faster. En aquest mateix recorregut va barallar per la victòria finalitzant en la 3a plaça i fent el primer pas important en el seu camí cap al triomf en la general. La principal oposició la trobarà en el BH Temple Cafés UCC, que acudeix amb tot el seu equip, incloent al medallista olímpic David Valero i al gallec Pablo Rodríguez. També comptarà amb el seu equip Cofactory, on trobem a joves promeses capaces de barallar pel podi absolut. Cristofer Bosc i el portugués Ricardo Marinheiro són uns altres dels noms que haurien de barallar per les posicions d’honor. En la línia d’eixida també tindrem al campió d’Espanya de ciclocròs, Felipe Orts, que ja va prendre part en el Superprestigio MTB Faster en 2021.

En categoria femenina tot sembla apuntar a un nou duel entre les dues corredores del BH Temple Cafés UCC. Rosada de l’Alba García i Natalia Fischer. Ambdues arriben a la prova a un nivell molt igualat vistes les competicions prèvies i representen el millor del MTB nacional femení. Sense oblidar la presència de la polonesa Bàrbara Borowiecka i la belga Alice Pirard.

El diumenge hi haurà 3 carreres, arrancant a les 9.00 amb la prova júnior i cadet masculina. Totes les categories femenines seran les protagonistes de la segona eixida, a les 10.30, mentre que a les 12.30 serà el torn d’elit i sub-23 masculí. L’El Cableworld Internacional XCO Elda és la primera de les 4 cites que formen el calendari del Superprestigio MTB Faster, totes elles amb categoria UCI.

Compartir: