L’Euroflying Cup 2022 arrancarà demà en el CN Altea

Aquesta prova de la lliga europea de Flying Dutchman es disputarà els pròxims 18, 19 i 20 de març de 2022 en la badia d’Altea, amb regatistas procedents de tota Europa.

El CN Altea donarà el tret d’eixida demà, divendres 18 de març, a l’Euroflying Cup 2022, una prova organitzada per l’Associació espanyola de Flying Dutchman, la Real Federació Espanyola de Vela, la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana i el Club Nàutic d’Altea.

La Classe Flying Dutchman és molt important per al Club Naútico d’Altea, que ha donat una infinitat de satisfaccions i on s’ha afermat la modalitat a nivell estatal, sent el propi CN Altea un dels clubs nacionals més actius en aquesta classe al costat del RCN Torrevieja.

Més de 16 regatistas procedents de diferents països europeus com Espanya, Alemanya i Portugal es reuniran aquest cap de setmana en la badia d’Altea per a competir pel títol europeu de la classe Flying Dutchman.

Les 9 proves programades donaran principi divendres que ve 18 al migdia i continuaran en les jornades del dissabte i del diumenge.

El lliurament de trofeus tindrà lloc en el CN Altea el diumenge dia 20, a partir de les 15.00 hores, on es donarà a conéixer al campió d’Europa de la classe Flying Dutchman.

Compartir: