El TM Benidorm viatja a Suïssa per a certificar la seua classificació a la fase de grups de l’EHF

Aquest dimarts a les 18.45 hores el TM Benidorm tindrà la historia oportunitat de classificar-se per a la fase de grups de l’EHF European League si aconsegueix mantindre la renda aconseguida aquest passat dimarts en el partit d’anada i després d’imposar-se per 34 a 24 a l’equip suís del GC Amicitia Zürich.

L’equip helvètic segur que posarà les coses difícils i intentarà repetir l’heroica que va aconseguir en la primera eliminatòria on va aconseguir remuntar 8 gols de desavantatge del partit d’anada enfront de l’equip polonés del Zabrze. Aquest cap de setmana aconseguia una important victòria en la lliga NLA Suïssa enfront del RTV Basilea per 29 a 25, i per al partit del dimarts segur recuperarà algun jugador que estava tocat dimarts passat i continuarà comptant amb l’eficàcia de jugadors com Adrian Blättler o Olafur Gudmundsson que van aconseguir anotar cinc dianes cadascun en el partit de Benidorm.

Els benidormenses compten amb els dubtes de Rolandas Bernatonis i Rubén Santos, i no serà fins a l’últim moment quan se sàpia si es pot comptar amb ells.

En la prèvia d’aquest definitiu partit, Fernando Latorre comentava que: “estem preparant un partit en el qual hi ha estar molt atents per a veure que joc ens proposen amb una diferència prou gran per a saber gestionar-la, però davant un equip que ha remuntat 8 gols a la seua casa. Hem de saber madurar i gestionar el nostre avantatge per a passar a la fase de grups”.

Recordem que el partit es jugarà a les 18.45 hores en pavelló Saalsporthalle Zürich i serà dirigit pels col·legiats austríacs Denis Bolic i Christoph Hurich. Si s’aconsegueix passar l’eliminatòria, aquest mateix dijous tocarà estar atents al sorteig de la fase de grups que es realitzarà a Viena, seu de l’EHF, i on l’equip benidormense podria quedar enquadrat dins d’un dels grups de 6 equips, la qual cosa garantiria cinc desplaçaments per Europa i cinc partits com a locals al Palau d’Esports l’Illa de Benidorm.

Compartir: