El Atticgo BM Elche torna a Europa

El Atticgo Handbol Elx rebrà aquest dissabte 15 d’octubre i diumenge 16 al ZRK Naisa Nis. Partit corresponent a la ronda 2 de la EHF European Cup que tindrà lloc íntegrament en el Pavelló Esperanza Lag.

Després de caure la temporada passada contra el Rocasa Gran Canària en competició europea, les Guerreres Franjiverdes de Joaquín Rocamora tornen a la competició continental jugant l’eliminatòria íntegra a Elx.

Les de Joaquín Rocamora arriben amb la moral alta i amb les piles carregades després del partit contra Zuazo. Malgrat conéixer el gran nivell de la plantilla rival l’equip arriba amb ganes de poder donar la sorpresa i aconseguir la passada de ronda enfront del conjunt serbi.

No obstant això, hauran d’enfrontar-se a un equip difícil com ho és el conjunt de Slobodan Dimitrijevic. Un conjunt que destaca per la seua velocitat en el joc i que compta amb grans jugadores com Sanja Stamenkovic, Olivera Nikolic o Jovana Veljkovic.

Així doncs, el conjunt il·licità, haurà d’afrontar l’inici de competició europeu rebent un rival que la temporada passada va ser eliminat pel Costa del Sol Màlaga.

Compartir: