El CAU València, treball i il·lusió al servei de la pedrera

«La Comunitat és referent en rugbi femení», afirma Sergi Muñoz, tècnic i coordinador de l’escola de xiques

El CAU Rugbi València arranca la temporada 2022-2023 amb el ferm objectiu de continuar projectant la pedrera en el 50 aniversari del club. El primer equip, que jugarà en el grup B de la Divisió d’Honor B, tornarà a fer front per segona campanya consecutiva a un canvi de competició: una primera fase a un partit i una posterior que els permet enfrontar-se a rivals de tota Espanya.

El sènior masculí, amb Guillermo Lahoz ‘Willy’ en la banqueta, tornarà a comptar amb l’ajuda del combinat sub-23. Una categoria perfecta que permet als xavals preparar-se per a fer el pas a l’elit a través d’un escaló intermedi entre el sènior i el sub-18. César Camusso tornarà a ser l’encarregat d’ensenyar i motivar als xavals en aqueixa sub-23 que l’any passat va arribar a nodrir al primer equip fins amb una desena de jugadors que fins i tot van ser titulars. Una oportunitat única a més de motivadora per als xavals que creixen amb l’escut del CAU en el pit.

Esportistes que, per cert, han tingut l’ocasió aquesta pretemporada de gaudir en el camp de rugbi del riu amb l’internacional Àlvar Gimeno. El ‘Lleó’ ha tornat al club de la seua vida de manera temporal per a acabar de donar forma al seu pròxim projecte que passa per marxar-se a jugar a Nova Zelanda, una dels bressols del rugbi on, com ja va fer a França, tornarà a portar el nom de València pel cap alt alt.

Sobre una altra de les línies de treball del club rojinegro reflexiona Sergi Muñoz. El coordinador de les escoles femenines del CAU, a més d’entrenador, amb més d’una dècada d’experiència a la seua esquena, es mostra «content» per les expectatives de la pròxima campanya. «Iniciem la temporada amb un projecte nou, amb les xiques més joves que s’incorporen al primer equip il·lusionades amb la idea que aniran formant-se i assimilant els valors d’aquest esport», afirma Sergi Muñoz. En l’actualitat hi ha més de 25 fitxes donades d’alta per a formar part d’un futur «prometedor»: «En la Comunitat Valenciana som el referent en rugbi femení, amb nivell i ara a més, fem una bona faena de base».

 

Zoom a l’Esport publicat a les Províncies per Lourdes Martí

Compartir: