El rallye La Nucia Mediterrani ‘Trofeu Costa Blanca’ tindrà dues jornades de test

Es desenvoluparan en els trams del Rebolcat (6,261 quilòmetres) i Bussot-Cabrafic (5,641 quilòmetres) i serviran per a posar a punt els vehicles de cara a la competició oficial

El 28 Rallye La Nucia Mediterrani ‘Trofeu Costa Blanca’ treballa en la incorporació de novetats a l’edició que es disputarà els dies 3, 4 i 5 de novembre. Després del bon acolliment que va tindre en 2021 el ‘Day Test’, que va tindre com a escenari un tram en la voltants del municipi d’Alcoi, enguany l’organització de la prova ha decidit duplicar l’esforç, per la qual cosa té previst organitzar un primer dia de test, el dilluns 31 d’octubre, en el mític tram de ‘El Rebolcat’, en la CV-70, de 6,261 quilòmetres. Hi haurà un segon dia de test, que es desenvoluparà l’1 de novembre, en el tram ‘Bussot-Cabrafic’ (5,64 quilòmetres), en els voltants de la localitat de Bussot.

En aquests trams de test, els equips inscrits tindran oportunitat d’afinar la mecànica dels vehicles de cara a la cita del Supercampeonato d’Espanya. Està previst, tal com va ocórrer l’any passat, que s’establisquen diferents punts de control al llarg del recorregut per a la presa de temps, que no es faran públics, però que serviran als equips participants per a anar prenent referències i realitzar proves d’ajust de motor, suspensions o reglatges.

El 28 Rallye Trofeu Costa Blanca és una prova que organitza l’Automòbil Club AIA i que tindrà la seua seu a “La Nucia, Ciutat de l’Esport”, recorrent 30 municipis de la muntanya alacantina.

Compartir: