El Campionat d’España Standard 2022 arriba a les pistes de ball alacantines

Un any més, en el context de la ‘Alacant IV Dancesport Challenge’, el Campionat d’España Standard 2022 arriba a les pistes de ball. Els dies 26 i 27 de març, el Pavelló Municipal Camilo Cano de La Nucia a Alacant, serà l’escenari que acollirà aquesta important cita del Ball Esportiu del nostre país i que congregarà a més de 850 parelles entre totes les proves que es disputaran durant el cap de setmana.
La Federació Espanyola de Ball Esportiu organitza aquest Campionat d’Espanya en el qual es podran gaudir de les competicions en categoria Juvenil I i II, Júnior I i II, Sub21, Youth i Adult II en la jornada del dissabte 26, en la qual a més es disputarà la prova regna del cap de setmana, la final d’Adult I. El diumenge 27, les categories que ocuparan el gran pavelló seran les de Sènior I, II, III i IV. Durant aquests dos dies, els assistents a les graderies del recinte alacantí podran delectar-se amb els millors esportistes espanyols del moment.
A més de la disputa del Campionat d’España Standard 2022 en les diferents categories d’edat, durant el cap de setmana es podrà gaudir de l’Open Internacional de Ball Esportiu en les categories d’Adult, Youth i Júnior, en el qual ja han confirmat la seua presència més de 100 esportistes. D’altra banda, tindrem la Copa de Promoció C i la Copa d’Espanya Llatins.
Aquesta ‘Alacant IV Dancesport Challenge’, és una competició organitzada per la Federació Espanyola de Ball Esportiu amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Nucia a més de ser una prova inclosa dins del PAC-CV de la Fundació Trinidad Alfonso i el Comité Olímpic Espanyol, que serà retransmesa en directe a través de Comunitat Media.

Compartir: