María Prieto i Olivier Blanc triomfen en el Premi d’Orientació de la Comunitat Valenciana

El passat cap de setmana la localitat de Requena va acollir el XIII Premi D ́Orientació de la Comunitat Valenciana, sent esta la 4a Lliga Espanyola d’O-Peu de 2024. La Federació d’Orientació de la Comunitat Valenciana (FEDOCV) i la S.D. Correcaminos van estar a càrrec de l’organització d’un esdeveniment que constsaba de tres proves: llarga distància, mitjana i sprint. Van ser proves, a més, valedores per al rànquing internacional, considerades World Ranking Event (WRE). La cita va comptar amb el suport de la Fundación Trinidad Alonso i la Generalitat Valenciana, a través del programa de suport a competicions PAC CV, desenvolupat de la mà del Comité Olímpic Espanyol (COE).

La prova de distància mitjana obria el cap de setmana de competició, amb triomfs de María Prieto (Malarruta) i Olivier Blanc-Tranchant (O’Jura) en categoria elit. Les segones posicions eren per a Ana Camarasa (C.E. Colivenc) i Giacomo Zagonel (POLISPORTIVA G.MASI), mentres que els tercers llocs els arreplegaven Amanda Pons (Cabirol) i Quim Vic (COC).

En la distància sprint, Nerea González (Toledo-O) i Francesco Mariani (POLISPORTIVA G.MASI) eren els més ràpids de la prova. Les segones places eren per a María Prieto i David Rojas (Alabarda-O), mentres que Ana Camarasa i Giacomo Zagonel eren tercers.

Finalment, en la prova de distància llarga, María Prieto i Olivier Blanc-Tranchant repetien triomf en el bosc, mentres que Nerea González i Francesco Mariani eren segons. Van completar el podium Ana Camarasa i David Rojas.

Així ho vam viure en directe

Compartir: