La Comunitat Valenciana acollirà els FIA Motorsport Games 2024

La RFEDA es congratula de l’elecció de la Comunitat Valenciana com a seu de la tercera edició dels FIA Motorsport Games

El Circuit de la Comunitat Valenciana-Ricardo Tormo recull el testimoni de Vallelunga (Itàlia) i Paul Ricard (França), que van acollir els FIA Motorsport Games en 2019 i 2022 respectivament

Els pròxims FIA Motorsport Games se celebraran en la Comunitat Valenciana*, tenint com a seu principal les instal·lacions del Circuit Ricardo Tormo, tal com es va anunciar en la cerimònia de clausura de la segona edició, celebrada aquest cap de setmana en el Circuit de Paul Ricard i els seus voltants a Marsella (França), i on la Selecció Espanyola d’Automobilisme ha aconseguit un total de huit medalles, més que cap altre país.
La Federació Internacional de l’Automobilisme i l’organització dels FIA Motorsport Games, SRO Motorsport, han triat Espanya i la Comunitat Valenciana per a la seua tercera edició, que tindrà lloc en 2024 en un cap de setmana que no coincidisca amb la disputa d’un Gran Premi de Fórmula 1 a la fi d’octubre. D’aquesta manera es recupera la intenció que aquest siga un esdeveniment de caràcter biennal, que és la idea amb la qual va nàixer en 2019, i que es va veure interrompuda a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Manuel Aviñó, president de la RFEDA, ha declarat: “Estem molt contents que la FIA i SRO Motorsport hagen triat la Comunitat Valenciana com a seu dels FIA Motorsport Games 2024, un esdeveniment que com s’ha vist en les dues edicions de les quals ja hem sigut testimonis, és una gran festa de l’automobilisme. Ja estem desitjant veure les graderies repletes d’aficionats, com ha succeït aquest cap de setmana en Paul Ricard amb més de 42.000 assistents, i per descomptat, tornarem a lluitar per posar la nostra bandera en el més alt del medallero”.

El Circuit Ricardo Tormo, inaugurat en 1999, ha acollit al llarg de la seua història carreres d’automobilisme i motociclisme de la talla del Gran Premi de la Comunitat Valenciana de MotoGP, el Campionat del Món de Turismes, el DTM alemany o la NASCAR EuroSeries.

En 2024, el traçat situat a Cheste serà seu principal de l’esdeveniment automobilístic més complet que existeix en el món. En els segons FIA Motorsport Games, disputats el passat cap de setmana, es van convocar un total de 16 modalitats de rallyes, karting, GT, turismes… Espanya va ser present en totes elles i va aconseguir un total de huit medalles, més que cap altre país participant. L’organització ja treballa en la incorporació de noves modalitats de cara a la tercera edició.

Compartir: