Ciclisme i l’Elx-Morvedre, protagonistes del cap de setmana

La Comunitat de l’Esport afronta aquest cap de setmana carregada d’esdeveniments i esdeveniments destacats. Potser l’esdeveniment més destacat serà la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana, que el dissabte i diumenge disputarà les seues dues últimes etapes. El diumenge, a més, se celebra la Volta dones, que posarà la guinda a una setmana d’altíssim nivell en l’esport de les dues rodes.
A més, més de 600 regatistas els que participaran en aquesta cita de classes olímpiques i preolímpiques en la Comunitat Valenciana Olympic Week. Més de mig centenar d’esportistes internacionals procedents d’11 nacionalitats diferents es donaran cita en les nostres costes al llarg de dos caps de setmana a València, Alacant i Torrevieja.
Quant a esdeveniments, finalment, Ibi acull l’XI Premi d’orientació de la Comunitat Valenciana Vila d’Ibi 2022. En aquest esdeveniment, que forma part del Programa de Suport a Competicions PAC CV impulsat per la Fundació Trinidad Alfonso, s’espera una participació de més de 1.000 competidors de tot arreu de la geografia nacional i internacional, compresos en edats entre els 10 i els 70 anys.
Pel que respecta als equips valencians, destaca per damunt de tot el derbi entre l’Elx i el Morvedre de Lliga Guerreres Iberdrola d’handbol. Es disputarà el diumenge i serà de la trobada televisada a través de la Finestra Esportiva de la televisió autonòmica À Punt. A més, aquest xoc i la resta dels partits dels equips valencians de les dues màximes categories poden seguir-se en directe a través de Comunitat Media.

Compartir: