Cap de setmana amb mundials, europeus i campionats d’Espanya per als esportistes valencians

Els esportistes valencians afronten un intens cap de setmana amb l’atenció diferents punts del globus. Des del Mundial d’atletisme dels Estats Units fins a dos campionats d’Espanya en la península.

Pel que respecta al Campionat del Món d’atletisme als Estats Units, després de les bones actuacions d’Eusebio Càceres, Claudia Conte i Enrique Llopis, arriba el torn de Fátima Diame. Competeix el dissabte a les 21:00h nostres en la qualificació de la longitud femenina. Si passa a la final (ho aconsegueixen les 12 millors), aqueixa final serà en la matinada del diumenge al dilluns, a les 02:50h. Per part seua, l’altra valenciana amb opcions de competir encara, Carmen Marco, està a l’espera de saber si és triada per al relleu 4×100 femení. Si és triada, les sèries són aquesta pròxima matinada a les 02:40h. Si passen a la final, la correrien en la matinada del dissabte al diumenge, a les 04:30h.

També es disputa aquest cap de setmana el Campionat d’Europa sub-20 de bàsquet a Montenegro: Guillem Ferrando és un dels bases de la selecció espanyola i demà, dissabte, Espanya es mesura a Israel. A més,. hi ha dos campionats d’Espanya en lliça. Campionat d’Espanya de gimnàstica artística a Pamplona: Allí estaran Néstor Abad i el jove Diego Carrascosa. Néstor, que segueix en procés de millora gradual després de 4 mesos parat, ho afronta com a examen abans de l’Europeu, previst a Munic a mitjan agost. Mentrestant, Diego, de 15 anys, disputarà el nivell olímpic 8. Finalment, Campionat d’Espanya de natació a Sabadell: Allí hi ha a 6 nadadors valencians del Projecte FER. Per a tres d’ells, aquest torneig és un assaig abans de les grans cites internacionals de les pròximes setmanes. Lidón Muñoz i Carla Hurtado estaran a mitjan agost en l’Europeu absolut de Roma (en aqueix Europeu de Roma, també estarà Ángela Martínez, absent en aquest Campionat d’Espanya per estar concentrada a Sierra Nevada). Mentrestant, el jove Nacho Campos té a principis de setembre el Mundial júnior al Perú. Els altres tres valencians presents a Sabadell són Alba Herrero, Pedro Sánchez Castillo i Mikel Bonal. De moment, de la jornada inaugural d’ahir, destaca l’or de *Lidón en els 50m lliures.

Compartir: