Las Leonas de voley tornaran a Alacant per a mesurar-se a Dinamarca l’11 de setembre

‘Las Leonas’ tornen a Alacant tres anys després i tornen a fer-ho per a disputar un partit oficial internacional. La selecció espanyola femenina de voleibol s’enfrontarà l’11 de setembre, a les 17.00 hores, amb Dinamarca en el pavelló Pedro Ferrándiz en un xoc oficial del preeuropeu CEV Eurovolley 2023.

Las Leonas van visitar Alacant en 2019 per a enfrontar-se amb Bielorússia i tornen tres anys després per a rebre la calor d’una afició que espera al conjunt de Pascual Saorín amb els braços oberts.

Espanya debutarà en el classificatori per al Campionat d’Europa 2023 el dia 20 d’agost a Dinamarca i després disputarà altres dos xocs a Gijón els dies 24 i 27 del mateix mes. Per aquest motiu, el xoc davant Dinamarca d’Alacant, fixat per a l’11 de setembre, es preveu com a transcendental per a les Lleones, que acaben de culminar uns grans Jocs del Mediterrani amb la conquesta de la quarta plaça.

La selecció nacional es concentrarà dilluns que ve a A Coruña per a preparar tots aquests compromisos i en la llista de 17 jugadores destaca la presència de Patricia Calabuig, central formada en el CV Xàtiva i que la passada campanya va destacar en el CV València. De fet, les seues extraordinàries estadístiques li han valgut el seu fitxatge pel Kiele Socuéllamos, de Lliga Iberdrola.

La Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana destaca la implicació i el suport de l’Ajuntament d’Alacant i de la Generalitat Valenciana per a fer possible que Les Lleones tornen de nou a Alacant per a disputar un partit oficial.

Compartir: