Guardamar del Segura acollirà el Campionat d’Espanya de Petanca

El pròxim cap de setmana, en concret durant els dies 21-22-23 d’abril, se celebra en la localitat alacantina de Guardamar del Segura, el Campionat d’Espanya de Petanca – Comunitats.

Aquesta competició està organitzada per la Federació Espanyola de Petanca, amb la coorganización de la Federació de Petanca de la Comunitat Valenciana, amb la col·laboració de la Fundació Trinidad Alfonso amb l’Olímpic Espanyol, dins del Programa de Suport a Competicions a la Comunitat Valenciana (PAC CV).

El Campionat d’Espanya de Comunitats és una de la competició estrela de la FEP on es reuneixen els millors esportistes arribats de totes les Comunitats Autònomes amb l’objectiu final d’alçar-se amb l’anhelada ensaladera que els certifique com la millor Comunitat d’Espanya en l’esport de la petanca.

La competició es disputa en tres categories: sènior masculins, sèniors femenines, i juvenils, i cada categoria repartida en divisió d’honor i primera divisió, i a part de lluitar-se pel títol es lluitarà per no descendir, els que estiguen en la categoria superior, i per ascendir, aquells que estan en primera divisió.

Es reuniran uns 300 esportistes, destacant entre ells a diversos Campions del Món, Campions d’Europa, i per descomptat Campions Nacionals.
Pur espectacle de petanca d’alt nivell, que serà visualitzada a través de les cambres de LaLigasportsTV, amb emissió en directe, i amb un contingut de més de 30 hores de petanca.

Compartir: