La Supercopa i el Judo en família omplin el Ferrándiz

Més de 1.300 judokes infantils i cadets i un multitudinari acte de formació celebren l’edició més nombrosa dels últims anys

El judo mai falla a Alacant. La Supercopa infantil i cadet i l’acte de formació per als més xicotets van omplir el Pedro Ferrándiz durant tot el cap de setmana. Es tracta d’una de les competicions més importants en aquesta disciplina i categories, ja que va comptar amb competidors d’Holanda i Suïssa. A més, en la Supercopa estaven inscrits 200 entrenadors i 30 àrbitres de tota Espanya, dels quals són 20 són àrbitres oficials assignats per l’organització. A tots ells cal sumar la trentena de voluntaris i voluntàries que van col·laborar en l’organització i el desenvolupament d’aquestes jornades sobre els tatamis del Pedro Ferrándiz.

La competició va estar patrocinada per la Fundació Trinidad Alfonso en el PAC-CV, que és el pla de suport a competicions de la comunitat Valenciana. La Supercopa d’España Isabel Fernández va estar organitzada per l’Escola de Judo Isabel Fernández, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alacant, la Regidoria d’Esports, la Federació Valenciana de Judo, la Real Federació Espanyola de Judo i el Club Atlètic Montemar, juntament amb la Diputació d’Alacant i la Generalitat Valenciana.

La competició va demostrar la qualitat dels esportistes alacantins copant els primers llocs com va ser el cas de Sara Alonso Fernández, filla de la medallista olímpica Isabel Fernández i de Javier Alonso. Es va proclamar campiona de la Supercopa infantil demostrant bons fonaments. El tatami es va omplir amb el judo en família del dissabte a la vesprada.

Compartir: