Arranca el compte arrere per al CESA Costa Blanca 2023

Comença el compte arrere per al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques 2023, la gran cita de l’handbol base nacional que tindrà a la Costa Blanca com a escenari del 3 al 8 de gener del pròxim any. En la seua condició d’amfitriona, la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana i la seua Àrea Tècnica posen en marxa a les Seleccions Valencianes.

Després dels èxits aconseguits en el CESA 2022, els combinats de la Comunitat buscaran superar-se i donar el màxim en una edició que serà especial per celebrar-se en la Terreta. Per a això, l’Àrea Tècnica ha buscat als millors tècnics del panorama valencià per a agafar el timó de les Seleccions autonòmiques.

SELECCIONS INFANTILS

Segona temporada per a María de la Mar Gómez al capdavant de la Selecció Infantil Femenina després de la medalla d’or aconseguida en el CESSA 2022, un repte que afronta amb “la mateixa o més il·lusió si cap de treballar amb aquesta generació, amb la qual ja vam tindre un primer contacte a Cangas del Narcea”. Gómez es fixa com a objectius “treballar i aprendre per a establir les bases de l’equip i poder lluitar per les medalles”.

Omar García prepara el seté Campionat d’Espanya, on ha aconseguit diversos ors per al medallero de la Comunitat Valenciana. Al capdavant de la Selecció Infantil Masculina, García viurà “un any molt especial en tindre el CESA en la nostra terra, on arribem amb molt bones sensacions i esperem que els jugadors competisquen en tot moment i ho recorden per sempre”.

SELECCIONS CADETS

Cinqué CESSA per a Joaquín Rocamora, un dels entrenadors més llorejats del panorama valencià. El de 2023 reconeix que “serà especial, per ser una experiència tan bonica i a més fer-la a casa”. Als comandaments de la Selecció Cadet Femenina, Rocamora es fixa l’objectiu de “estar en la terna de candidats per a lluitar per les medalles, perquè som la Comunitat Valenciana i hem d’anar per totes”.

Teo Pros inicia el seu sisé any com a tècnic de les Seleccions Valencianes al capdavant del combinat Cadet Masculí amb “il·lusió per seguir al càrrec d’una cosa tan important com una selecció, on posarem la màxima dedicació i esforç”. Pros confia que “l’equip rendisca al “màxim nivell, que amb l’aposta del Projecte FER és més fàcil en poder tindre blocs més units i connectats”.

SELECCIONS JUVENILS

Rubén Muñoz s’estrena al capdavant de la Selecció Juvenil Femenina després d’haver format part del cos tècnic en el CESA 2022, una estrena que assegura “cal gaudir-lo, però també treballar intensament per a aconseguir el millor resultat possible” Muñoz agafa els comandaments de “una generació molt interessant que ha aconseguit grans resultats amb els seus clubs, la qual cosa demostra la gran faena que s’està fent en la Comunitat”.

En la seua estrena al capdavant de la Selecció Juvenil Masculina, Kike Sánchez assegura que “il·lusió, competitives i ganes de treballar no faltaran”. L’objectiu és aconseguir “un equip fort, amb mentalitat guanyadora i conscient de la importància de representar a la Comunitat Valenciana en una gran cita com és el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, més encara sent a casa”.

Per a arribar al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en les millors condicions, l’Àrea Tècnica ha configurat un complet pla de treball amb entrenaments i enfrontaments amistosos per tot la Comunitat. Una preparació que comptarà amb el suport de la Generalitat Valenciana i la Fundació Trinidad Alfonso gràcies a la col·laboració del Projecte FER Futur.

Sergio Berrios destaca “el gran nivell professional i humà dels seleccionadors, amb experiència contrastada”. El responsable de Seleccions de la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana confia “al màxim en el cos tècnic i en el treball que realitzaran durant la preparació per a un CESA molt especial”.

Compartir: