La selecció valenciana aconsegueix la cinquena plaça en el Campionat d’Espanya

Va finalitzar a Jaén el XIX Campionat d’Espanya per seleccions autonòmiques de menors on la selecció de la Comunitat Valenciana va aconseguir el cinqué posada tant en categoria femenina com masculina.

Les nostres xiques van obrir la competició davant Navarra, tercers caps de sèrie, i malgrat la victòria de Candela Lucendo i Lucía Micaela Fernández, el triomf va ser per al combinat navarrés per dos triomfs a un.

Aquesta derrota ens va portar a la lluita per la permanència en primera categoria resolta magníficament per les nostres jugadores en superar a Aragó per tres victòries a zero.

Així, l’eliminatòria per la cinquena plaça també es va saldar amb triomf valencià per dos a un davant Castella i Lleó. Les victòries de Leyre Montáñez i Paula Gil i de Lucía Peralta i Diana Toledo li van donar a la Comunitat Valenciana la cinquena posició final.

El quadre masculí es va moure de manera idèntica. L’aparellament inicial abans les finalment subcampiones i amfitriones, Andalusia, va provocar la derrota per tres a zero portant a la selecció valenciana masculina de menors, també, a l’eliminatòria per la permanència.

La victòria per dues a un davant el combinat basc ens va permetre continuar en l’elit. Adrián Naranjo i Rubén Fernández i Javier Bolumar i Izán Violero van obtindre els triomfs necessaris per a portar a la selecció a l’eliminatòria pel cinqué lloc.

La selecció de menors dels Illes Balears va ser el rival al qual els nostres menors van superar per un contundent 3/0 per a aconseguir també la cinquena plaça. Les duples formades per Antonio Borja i Nacho Moragues, Rubén Fernández i Hugo Caparrós i Carlos Martí i Izán Violero.

D’aquesta manera la selecció de menors de la Comunitat Valenciana, capitanejada per Idoia Martín i Xavi Sellés aconsegueix la permanència en l’elit del pàdel de menors nacional.

Compartir: