El millor karate nacional se cita a Alacant

El pròxim cap de setmana, 26 I 27 de febrer, Alacant serà l’escenari del primer esdeveniment de categoria cadet i sènior de karate i per a-karate a celebrar en 2022.
Prop de 800 karatekes es donaran cita a Alacant amb la intenció de sumar punts en aquesta primera ronda de Lliga Nacional cadet i sènior i que els servisca per a accedir i classificar-se a la gran final que se celebrarà al desembre.
Karatekes com Gema Morales, Babacar Seck, la recent campiona del món María Torres, Carlota Fernández, Lidia Rodríguez, Sergio Galán o Raquel Roy, entre altres, tots ells medallistes internacionals donaran un color especial a aquest efecte de setmana complet del millor karate.

En la modalitat de per a-karate estaran, entre altres, grans campions internacionals pertanyents a la pròpia Comunitat Valenciana com Fran Lozano de discapacitat visual o Juan Antonio Sepulcre de cadira de rodes.
Serà el Pavelló del Centre de Tecnificació Esportiva Alacant el lloc on se celebrarà el dissabte la Lliga Nacional Masculina a partir de les 13.00h i el diumenge la Lliga Iberdrola a partir de les 8.30 h.
De nou i com és habitual també amb el karate, la Fundació Trinidad Alfonso i el Comité Olímpic Espanyol a través del programa d’ajudes a competicions PAC CV està col·laborant activament per al desenvolupament d’aquest campionat a la Comunitat Valenciana i s’ha bolcat perquè aquest esdeveniment tire avant amb la millor de les garanties.

L’accés com a públic als pavellons ja està permés però, malgrat això, la RFEK continua aplicant els protocols establits des de l’inici de la pandèmia, l’ús de màscares i gels, la distància social, presa de temperatures o accessos escalonats són algunes de les mesures per a mantindre la seguretat d’esportistes i públic en tots els esdeveniments.

Perquè els aficionats al karate que no puguen assistir al pavelló no es perden ni un sol minut de competició, tot l’esdeveniment serà retransmés en directe a través de Comunitat Media.

Compartir: