Oliva, seu de l’Europeu de salt eqüestre per a joves

El Centre Eqüestre Oliva Nova, seu del prestigiós “Mediterranean Equestrian Tour”, s’enorgulleix a donar la benvinguda als joves talents de salt eqüestre d’Europa per a celebrar en les seues instal·lacions el Campionat Europeu de Salt FEI per a Genets Joves, Júniors i Children.
La celebració del campionat compta amb la col·laboració del Programa de Suport a Competicions Esportives de la Comunitat Valenciana, impulsat pel Comité Olímpic Espanyol i la Fundació Trinidad Alfonso.
Les inscripcions definitives per a l’esdeveniment a Oliva Nova inclouen 97 Children de 25 països, 100
Júniors de 26 països i 86 Joves Genets de 23 països. En total, 30 nacionalitats diferents comptaran amb representació a Oliva Nova.
L’alemany Matthis Westendarp, campió de joves genets l’any passat, torna per a defensar el títol europeu aconseguit l’any passat. No obstant això, no muntarà a Stalido com va fer en 2021, sinó a Chillert Blue. En les competicions per equips, Bèlgica va regnar en el Campionat Europeu de Salt FEI per a Genets Joves, Júniors i Children de 2021 en Vilamoura (Portugal), emportant-se a casa l’or en totes les categories. Aquesta vegada, el belga Tristan Guisson, muntant a Naturelle vh Legitahof Z, una parella que també va guanyar la plata individual en 2021 en la categoria Júnior, passarà a competir en la categoria de Joves Genets, mentre que la seua germana, Aurelia Guisson, muntant a No Limit vh Legitahof Z, guanyadora del bronze individual en 2021, continuarà defensant el seu títol per equips en categoria Júnior. El medallista d’or individual de l’any passat en categoria Children, l’hongarés Suzhou Jr. muntant a Perthy Jackson, també competirà a Oliva Nova, però en categoria Júnior, mentre que el finlandés
Hugo Kogelnig muntarà a Vermont 2, tàndem guanyador de la plata individual per a Children en 2021.
La britànica Lily Attwood arriba en plena forma després del seu podi en el CSI5* Longines Global Champions Tour Gran Premi de París i la Longines Global Champions League de Mònaco, mentre que l’amazona francesa Jeanne Sadran també és una cara coneguda del circuit LGCT. Irlanda també participa amb joves talents emergents ben posicionats en l’escena internacional, com Harry Allen o Max i Tom Wachman entre els membres del seu equip. Altres noms coneguts que competiran a Oliva Nova són Thibault Philippaerts (BEL), Skye Morssinkhof (NED) i Eden Leprevost Blinlebreton (FRA).
Aquesta emocionant setmana amb els millors joves talents de salt eqüestre d’Europa tindrà
el seu tret d’eixida diumenge que ve 10 de juliol a la vesprada amb la celebració de la
cerimònia d’obertura, seguida d’una barbacoa a l’aire lliure amenitzada per l’actuació en
directe de la banda Seven Crushers.
El dimarts 12 de juliol, els Júniors i Joves Genets tindran la seua primera qualificativa individual, mentre que els Children entraran en acció el dimecres. Les primeres medalles es decidiran el dijous 14 de juliol, després de la final per equips en categoria Júnior. El divendres arriba la final per equips de Joves Genets, mentre que el dissabte es decidiran les medalles individuals categoria Júnior i les medalles per equips en la categoria de Children. L’edició 2022 del Campionat Europeu de Salt FEI per a Genets Joves, Júniors i Children conclou el diumenge 17 de juliol amb la final individual en les categories de Joves Genets i Children.

Compartir: