Vila-real es prepara per al seu triatló el 31 de juliol

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch al costat de Manu García, responsable de l’empresa Infinitri Sports, van presentar dilluns passat en el paratge del Termet, una nova edició de la prova esportiva.

L’acte, que ha sigut conduït per la periodista Mónica Benavent, ha donat a conéixer la pròxima edició d’aquesta competició esportiva que tindrà lloc el diumenge 31 de juliol en el riu Millars, concretament en la zona del pantanet de Santa Quiteria, i el paratge del Termet.

L’alcalde, José Benlloch, ha destacat que aquesta prova ens situa en el mapa d’esdeveniments esportius i sobretot reflecteix «el treball que hem fet en els últims deu anys per a millorar les infraestructures i fer possible que el riu i el Termet siguen ara un escenari esportiu, i que generen oportunitats i economia a través de l’esport».

Per part seua, Manu García, responsable de l’empresa Infinitri Sports, ha ressaltat les possibilitats que ofereixen el *pantanet de Santa Quitèria i el paratge del Termet, «un entorn que agrada i sorprén els participants i que, encara que és complex a nivell d’organització unir els dos espais, el resultat és molt positiu».

Cal recordar que la celebració del triatló s’ha mantingut fins i tot en els anys de pandèmia, ja que en 2020 va ser la primera prova esportiva de Vila-real i el primer triatló de la Comunitat Valenciana a reprendre’s amb protocols de prevenció després del confinament.

El Triatló Infinitri Sprint se celebrarà el 31 de juliol i és una prova de curta distància, amb 750 metres de natació en el riu, 20 quilòmetres de recorregut amb bicicleta per un circuit dissenyat al voltant del camí Ermita, i 5 quilòmetres de carrera a peu per circuit de running del Termet. La prova és puntuable per a la lliga Triatló Infinitri.

Les inscripcions estan obertes en la pàgina web de Infinitri Sports i s’espera superar els 300 inscrits. La competició compta amb la col·laboració del Servei Municipal d’*Esports i la Diputació de Castelló, i les inscripcions estan obertes fins al dia 27 de juliol en la web d’infinitri.es.

Compartir: