València Ciutat del Running va celebrar el Global Running Day amb el rècord anual d’entrenaments en el Circuit 5K

València Ciutat del Running va celebrar ahir el Global Running Day, una celebració mundial de la passió per córrer, reunint en la primera gran quedada després de la pandèmia a prop de 500 persones que van eixir a córrer juntes pel Jardí del Túria i, encara que no es va poder aconseguir el rècord històric de l’usos del Circuit 5K que ens havíem posat com a meta, sí que es va aconseguir rècord d’entrenaments diari de 2022 amb més de 3100.

La quedada va reunir els principals clubs de la ciutat del running i a molts corredors independents per a gaudir junts d’aquest retorn col·lectiu, corrent uns quilòmetres no competitius pel Circuit 5K ‘Jardí del Túria’ en direcció cap a la Ciutat de les Arts i Ciències, abans de tornar al punt d’eixida per a recuperar amb l’avituallament final.

A més, durant tot el dia, València va tornar a demostrar per què és la ciutat del running, amb un elevat nombre de corredors gaudint de la seua passió per tots els racons de la ciutat. Però especialment, en el Circuit 5K, on la quedada vespertina va sumar per a aconseguir aquest rècord de sessions en el que portem d’any 2022, si bé encara lluny dels 3894 usos (nombre de persones que ha entrenat) que es van aconseguir el passat 12 d’octubre de 2021 i que va suposar la major afluència en el carril runner des que estan col·locats els comptadors.

Més de 170 països participants

València Ciutat del Running s’ha sumat un any més al Global Running Day, que se celebra en més de 170 països del món amb l’objectiu de promoure que la gent es moga en el seu dia a dia i que s’isca a córrer. Aquest dia s’impulsa des de Nova York pels Nova York Road Runners i anima a clubs, equips o entitats a crear el seu propi esdeveniment a la seua ciutat per a sumar quilòmetres junts. A València Ciutat del Running se celebra des de fa de 6 anys.

 

Compartir: