València acull les Jornades de Treball 3×3 FEBR

Durant dos dies, la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) ha organitzat en L’Alqueria del Basket unes Jornades de Treball 3×3 amb els representants tècnics de les Federacions Autonòmiques. Un punt de trobada per a treballar des de la base coincidint amb la concentració de la selecció masculina 3×3 a València.

Unes jornades a les quals van assistir diferents membres de l’Àrea Tècnica FBCV i en la qual l’àrbitre espanyol amb llicència FIBA, Igor Esteve, va explicar les grans línies de les Regles de Joc 3×3 i els xicotets detalls on poder traure avantatges; Alejandro Vaquera va aconsellar exercicis per a una bona preparació física aplicada al 3×3; i els coordinadors FEB Ana Junyer i Pedro Meléndez, al costat de l’entrenador masculí Raúl Fernández, van aprofundir en la tàctica tant defensiva com ofensiva.

En aquest 2023 es disputarà per primera vegada el Campionat d’Espanya 3×3 de Seleccions Autonòmiques en categoria U13 i U15, una de les grans apostes per a l’expansió del 3×3 tant en categories inferiors com en el conjunt de la geografia espanyola. Aprofitant el primer any de categoria infantil i cadet, es pretén que els jugadors i jugadores s’inicien en la pràctica del 3×3.

Compartir: