La directora d’UVesports, Ana Mª Gómez, nova representant espanyola de la ENAS

La Universitat de València participa aquests dies en el 24é Fòrum de la Xarxa Europea de Serveis Acadèmics Esportius (ENAS) a Portugal, on la directora d’UVesports, Ana Mª Gómez, ha sigut elegida representant nacional de la Xarxa Europea de Serveis d’Esport Universitaris.

La Universitat de Porto ha acollit, del 6 a l’11 de novembre, el 24é Fòrum ENAS, una conferència internacional que rep vora 200 membres de serveis esportius d’institucions d’educació superior de tota Europa. En el marc d’aquest congrés, la directora d’UVesports, Ana Mª Gómez ha sigut triada representant espanyola de ENAS, i relleva així en el càrrec a Miguel Ángel Torregrosa, tècnic del Servei d’Esports de la Universitat de València.

Ana Mª Gómez ha assegurat que és “una oportunitat per a la Universitat de València, continuar amb el treball iniciat pel grup de les universitats espanyoles en ENAS”, i ha mostrat la seua intenció de “aprofitar l’organització de les Jornades Nacionals d’Esport Universitari, que enguany se celebren a València, per a animar a la integració en la Xarxa a altres universitats espanyoles”.

La directora del Servei d’Esports ha participat en 24é Fòrum de la ENAS, al costat dels tècnics del Servei d’Esports de la UV Miguel Ángel Torregosa i Carlos Navarro. Aquest esdeveniment, que té com a tema principal la ‘Comunicació en la universitat i l’esport universitari’, pretén ser un fòrum de diàleg i intercanvi de coneixements i estratègies de la gestió esportiva implementada en les universitats europees més diverses.

“El Fòrum ENAS és una oportunitat per a intercanviar pràctiques i idees innovadores amb les Universitats veïnes”, apunta Ana Mª Gómez. “El nostre objectiu és extraure tota la informació possible per a millorar la promoció i el lliurament del desenvolupament esportiu en la UV i, a més, aportar el nostre granet d’arena en aquest fòrum per a contribuir al desenvolupament de bones pràctiques en l’esport i l’activitat física en l’entorn universitari per a la comunitat europea”, ha explicat la directora.

Compartir: