Més de 1.300 esportistes participaran en la Super Copa d’Espanya de Judo Infantil i Cadet Isabel Fernández 2023

Més de 1.300 esportistes participaran en la Super Copa d’Espanya de Judo Infantil i Cadet Isabel Fernández 2023

Durant dues intenses jornades, els dies 11 i 12 de març, els millors judokes infantils i cadets competiran en els tatamis del Centre de Tecnificació d’Alacant en la Supercopa d’España Isabel Fernández. És una competició puntuable per al Campionat d’Espanya a la qual estan convocats 1.300 esportistes masculins i femenins de totes la comunitats autònomes.

Es tracta d’una de les competicions de referència més importants en aquesta disciplina, que sobrepassa les nostres fronteres ja que en ella també participaran competidors i competidores d’Holanda i Suïssa. A més, en la Super Copa estan inscrits 200 entrenadors i 30 àrbitres de tot el territori nacional, dels quals són 20 són àrbitres oficials assignats per l’organització. A tots ells cal sumar la trentena de voluntaris i voluntàries que col·laboren en l’organització i el desenvolupament d’aquestes jornades esportives.

A més dels participants, durant aquest cap de setmana s’estima l’assistència de més de 7.000 acompanyants a aquest esdeveniment esportiu de prestigi internacional que porta el nom de la reconeguda olímpica alacantina i que deixarà a la ciutat un impacte econòmic d’un milió d’euros.

A les 9 h. del dissabte 11, arrancarà la competició amb un acte inaugural en el Pavelló Pedro Ferrándiz al qual assistirà l’alcalde la de la ciutat, Luis Barcala, en la que una colla de dolçaina i tabalet donarà ambient alacantí a aquesta festa del judo. En el lliurament de premis participaran també representants dels Fogueres de Sant Joan .

L’evolució dels combats i les classificacions podrà seguir-se en streaming per a tothom. El lliurament de trofeus està prevista a les 15.30 h. del dia 11 i a les 15.00 h. del dia 12.

La Supercopa d’Espanya Isabel Fernández està organitzada per l’Escola de Judo Isabel Fernández, en col·laboració amb l’Excm. Ajuntament d’Alacant, la Regidoria d’Esports, la Federació Valenciana de Judo, la Real Federació Espanyola de Judo i el Club Atlètic Montemar, juntament amb la Diputació d’Alacant i la Generalitat Valenciana. Aquesta competició va obtindre el Segon premi ‘Empren Esport Marca’ l’any 2020 com a projecte esportiu turístic i forma part del Programa d’ajudes a competicions en la Comunitat Valenciana “PAC_CV”, (pla de suport a competicions de la Comunitat Valenciana) impulsat pel Comité Olímpic Espanyol i la Fundació Trinidad Alfonso

Compartir: