La Fundació Trinidad Alfonso impulsa la sisena edició de la Mediterranean Epic

La Fundació Trinidad Alfonso i la Mediterranean Epic, una de les proves de bicicleta de muntanya per etapes UCI de referència a nivell internacional, compleixen sis anys de col·laboració. Després de l’excel·lent balanç de l’experiència viscuda en passades edicions, la fundació presidida per Juan Roig tornarà a impulsar aquesta competició de bicicleta de muntanya que tindrà lloc a Orpesa i Castelló del 9 al 12 de febrer.

Aquesta serà la 6a edició de la Mediterranean Epic, una prova creada per Publicom Sports Events i que es va situar, en temps rècord, entre les millors carreres de MTB del planeta. A més, la prova no sols compta amb una nombrosa participació, sinó que s’ha convertit en una de les cites amb major presència internacional del calendari, com a evidència la seua catalogació com Hors Categorie per la qualitat organitzativa i de participació.

Gràcies a això és un perfecte aparador de tot el que la regió pot oferir al bicicleta de muntanya i al ciclisme en general, convertint aquesta prova en un referent dins de la Comunitat de l’Esport. Els ciclistes poden participar de dues maneres: al llarg de les quatre etapes, és a dir, completant l’esdeveniment complet, o rodant únicament en cap de setmana, una varietat especialment dirigida a aquells que volen tindre la seua primera experiència amb aquesta prova abans de fer el salt a la participació de quatre dies.

El seu benèvol clima hivernal, ideal per a practicar esport durant tot l’any, i una impressionant xarxa de senderes aptes per a tota mena de nivells, són el fidel reflex de tot el que els aficionats busquen en un esport com el bicicleta de muntanya.

Compartir: