La selecció espanyola de pista elit sub23 prepararà a València la Copa de les Nacions de Glasgow

La Selecció Espanyola de Pista Elit-Sub23 viatjarà a València per a realitzar des de dilluns que ve fins al dijous 7 d’abril una concentració en el Velòdrom Lluig Puig amb l’objectiu de començar l’últim tram preparatori per a la primera gran cita del curs 2022: la Copa de les Nacions de Glasgow.

El seleccionador nacional Juan Martínez Oliver ha programat aquesta nova trobada amb la intenció de continuar treballant amb les quartetes de persecució per equips i amb el trio de Velocitat per Equips masculina. A més, el tècnic d’Almeria utilitzarà aquesta concentració per a avaluar l’estat físic i el rendiment dels ciclistes convocats amb la finalitat de determinar els qui representaran finalment a la Selecció Espanyola a Glasgow durant l’estrena de l’edició 2022 de la Copa de les Nacions, que es desenvoluparà entre el 21 i el 24 d’abril.

El grup de velocistes en aquesta nova concentració el formaran Alejandro Martínez, Ekain Jiménez i Pepe Moreno; mentre que els fondistes que acudiran seran Eukene Larrarte, Isabella María Escalera, Tania Calvo, Margarita López, Nerea Nuño, Laura Rodríguez, Naia Amondarain, Eva Anguela, Isabel Martín, Eder Moreno, Jaime Romero, Sebastián Mora, Joan Martí Bennassar, Erik Martorell, Telmo Semperena, Marcell Pallarés, Xavier Cañellas i Alberto Pérez. Com és habitual en les últimes trobades, viatjarà al costat dels nostres ciclistes l’equip de rendiment de la RFEC dirigit per Manuel Mateo.

Ziortza Isasi, que es va fracturar la clavícula en la Copa d’Espanya Dones de Pontevedra, i Juan Peralta, amb una lesió a l’esquena, no podran acudir a la concentració per problemes físics.

Compartir: