Centres educatius i formació
<< tornar

Esport a l’Escola +1H

El programa naix amb la missió d’augmentar el nombre d’hores destinades a l’assignatura d’Educació Física en 3r i 4t de Primària i impulsar la promoció de la pràctica de l’activitat física i de l’esport entre l’alumnat dels centres educatius promotors de l’activitat física i l’esport (CEPAFE) de la Comunitat Valenciana.

Esta iniciativa sorgix per a complementar el programa Esport a l’Escola impulsat per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Les federacions esportives de la Comunitat Valenciana són les encarregades de desenvolupar este projecte en aquells centres educatius que tinguen implementat dins de la seua programació 1 hora més (a més de les 2 que ja tenen estipulades) d’Educació Física.

Dia de l’Esport
Durant un dia, l’esport es convertix en el gran protagonista dels centres educatius gràcies a la celebració del Dia de l’Esport.

Este projecte té com a objectiu aconseguir que el màxim nombre de centres educatius facen una activitat esportiva, al marge de la classe d’Educació Física, que involucre a tot el centre.

Només per participar, cada centre educatiu rep un pack de material esportiu o pot contribuir amb un projecte solidari.