Centres educatius i formació
<< tornar

Escoles de la mar

Amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge de diverses disciplines nàutiques i fomentar la pràctica esportiva en el medi natural, la Generalitat disposa d’una xarxa d’Escoles Nàutiques que ofereixen als ciutadans i ciutadanes l’oportunitat de gaudir d’una de les majors riqueses de la nostra Comunitat: el mar i la seua costa. A les Escoles de la Mar s’imparteixen cursos d’iniciació i perfeccionament, fonamentalment pràctics, que inclouen les modalitat de vela lleugera, vela creuer, windsurf, piragüisme, pàdel surf i rem.

L’activitat de les Escoles de la Mar comprén els programes següents:

  • PROGRAMA BLAU: té lloc durant el període escolar (setembre-juny) i està destinat principalment a la participació de grups organitzats (centres escolars a partir de 1r primària, Universitats, etc.). Conéixer i familiaritzar-se amb el món de la navegació a través de la seua pràctica. Als valors educatius que es deriven de la realització d’activitats en el medi natural se suma la possibilitat de treball interdisciplinari que ofereix este tipus d’activitats esportives.
  • PROGRAMA LLIURE D’ESTIU: té lloc durant el període estival i poden participar persones de totes les edats a partir de 9 anys de forma individual o en grup.