Primer envit per al TM Benidorm en l’EHF European League

Arriba el moment de gaudir del premi aconseguit després d’una gran temporada. La quarta posició final en la Lliga ASOBAL 2021-2022 va catapultar al TM Benidorm a disputar la present edició de l’EHF European League, i per fi ha de posar-se la bola en joc i enfrontar-los a l’equip suís del GC Amicitia Zürich en el partit d’anada de l’eliminatòria prèvia per a classificar-se a la fase de grups de la present edició.

L’equip suís porta a aquesta eliminatòria després d’aconseguir superar l’eliminatòria anterior a l’equip polonés del Zabrze, on cayo en el partit d’anada a Polònia per 8 gols, però assoliment la victòria en el seu feu per 9 punts, i per tant aconseguir classificar-se per a aquesta segona fase. En la competició del seu país, ha tingut un bon inici i ha aconseguit 3 victòries en les 4 trobades disputats. Es tracta d’un equip molt combatiu que no dona cap bola per perduda i que serà un dur rival. De la seua plantilla haurà de prestar-se especial atenció a jugadors com Adrian Blättler o Hleb Harbuz, que van aconseguir 10 gols en l’eliminatòria anterior, i també al canoner islandés Olafur Gudmundsson, que va aconseguir el gol que els donava la classificació d’un llançament exterior amb el temps finalitzat.

Per part dels benidormenses, s’espera poder recuperar al central portugués Rubén Santos, quasi recuperat del seu trencament fibril·lar, amb Colo i Iker ja quasi a ple rendiment, i tan sols el dubte d’última hora de Bernatonis amb problemes musculars en la prèvia del partit davant Infinitat.
Davant aquesta prèvia tan especial per al club, Fernando Latorre comentava que: “ja va arribar el moment tan desitjat per tot el club amb molt poc temps de preparació, però tots amb el cap ja en aquesta eliminatòria, intentant recuperar a tots els tocats i ser el més competitius possibles per a aconseguir una bona renda de cara al partit de tornada. Esperem que la gent ens puga secundar ja que seran decisius en aquesta eliminatòria”.

El partit es jugarà el dimarts a les 20.45 hores en el Palau d’Esports l’Illa de Benidorm i serà dirigit pels col·legiats grecs Michalis Tzaferopoulos i Andreas Bethmann.

Compartir: