Paula Blanquer confirma la seua gran projecció

Paula Blanquer, la jove atleta del València Club d’Atletimo, s’ha convertit en una de les grans sensacions del combinat espanyol present en el recent Campionat del Món sub20 d’atletisme, celebrat en Cali (Colòmbia).

L’esportista valenciana ha confirmat la seua enorme projecció amb l’excel·lent sisena plaça obtinguda en la final dels 100m tanques. Blanquer, a més, ha establit un nou rècord d’Espanya sub20 amb un crono de 13,34, registrat en la semifinal. D’aquesta manera, la jove corredora de tanques valenciana completa una magnifica temporada a l’aire lliure en la qual va aconseguir el bronze en el Campionat d’Espanya absolut i l’or en el nacional sub20. A partir del pròxim curs, Paula formarà part de la categoria sub23.

D’altra banda, Evelyn Yankey va ocupar la setena plaça en la final del salt de longitud amb una millor marca de 6.21 m. Encara que el podi va quedar lluny, l’esportista entrenada per Rafa Blanquer, ha demostrat que és una de les figures més prometedores de l’atletisme de la Comunitat de l’Esport de cara als pròxims anys.

Compartir: