Mitjà i Marató València obrin inscripcions per a les seues edicions de 2023

Els dorsals es posen a la disposició del públic general després d’una setmana de termini preferencial per als corredors inscrits aquest any 2022

Els maratonians han esgotat les primeres 10.000 inscripcions per a 2023

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso Zurich i la Marató València Trinidad Alfonso obrin aquest dimecres les inscripcions per a les edicions en 2023 de les millors carreres d’Espanya, segons la Reial Federació Espanyola d’Atletisme, que se celebraran el 22 d’octubre i 3 de desembre, respectivament.

Els corredors inscrits en alguna edició de 2022 han tingut una setmana de termini preferencial per a inscriure’s abans que la resta i amb el qual l’Organització vol premiar la fidelitat per les dues proves referents de València Ciutat del Running. Després d’aquest termini, les inscripcions s’obrin a tots els corredors interessats a participar en 2023, quan en el cas de la marató ja han assignat més de 10.000 dorsals, mentre que la Mitja Marató s’ha quedat prop de cobrir aquest primer tram amb més de 8300 inscripcions.

A més, s’han superat els 4300 registres al pack per a córrer totes dues proves aquest pròxim any gaudint el descompte amb el qual l’organització premia als corredors que participen en el mig i marató el mateix any.

Paco Borao, president d’SD Correcaminos i director de carrera, va agrair “la confiança que any rere any ens depositen els corredors i ja ens hem posat a la feina per a millorar la següent edició de les nostres carreres”.

Per a l’any vinent, la Mig Marató València Trinidad Alfonso Zurich ha fixat un límit de 22.000 places, mentre que la Marató València ha posat a la disposició dels corredors espanyols i internacionals un màxim de 33.000. El preu de totes dues proves anirà escalant a mesura que es vagen completant els primers blocs d’inscripció.

Compartir: