Les seleccions de la Comunitat participaran en el torneig de Cangas de Narcea

Dins del marc del projecte FER Futur, les generacions de 2009-2010 participaran en un dels tornejos més prestigiós del panorama nacional

Després de la tecnificació realitzada el passat cap de setmana en Pego (Alacant), les Generacions 2009-2010 posaran punt i final a la temporada competint en el Torneig de Seleccions Autonòmiques de Cangas del Narcea representant a la Comunitat Valenciana per a complementar la seua formació.

El torneig, que torna a escena després de l’obligada aturada per la pandèmia, és considerat com un dels més prestigiosos a nivell nacional amb la participació de combinats autonòmics i on les Seleccions Valencianes seran presents en la categoria cadet gràcies a l’impuls del Projecte FER Futur, una iniciativa conjunta de la Fundació Trinidad Alfonso i la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana.

Els esportistes partiran rumb a Astúries el dimarts 5 de juny amb dos punts d’eixida: els participants de la província d’Alacant hauran d’acudir a les 6.45 hores a el Decathlon de l’Avinguda de la Universitat (Alacant), mentre que els esportistes de les províncies de València i Castelló hauran d’acudir a les 8.45 hores a les Oficines de la FBMCV en el Passeig de la Petxina (València).

Abans de pujar a l’autobús, és imprescindible que tots els participants entreguen als entrenadors l’autorització paterna impresa de l’activitat. De la mateixa manera, hauran de viatjar amb els documents originals de DNI i SIP.

Compartir: