La Universitat de València celebra el dia Internacional de l’Esport Universitari i la Setmana Europea de l’Esport

Del 20 al 30 de setembre UVesports ha programat una sèrie d’activitats obertes a la comunitat universitària i a tota la ciutadania per a commemorar ambdues cites. Si t’agrada l’esport, acosta’t als campus de Blasco Ibáñez o Tarongers i participa en aquesta festa de l’esport universitari!

El 20 de setembre se celebra a tot el món el Dia Internacional de l’Esport Universitari, impulsat per la FISU (Federació Internacional d’Esport Universitari) i proclamat per la UNESCO. Aquesta data coincideix amb la Setmana Europea de l’Esport, una iniciativa de la Comissió Europea per a combatre el sedentarisme que se celebra del 23 al 30 de setembre de manera simultània en tots els països membres de la UE.

La Universitat de València ha volgut sumar-se a aquesta iniciativa i commemorar una cita tan important per a l’esport a nivell europeu i mundial. Per a això UVesports ha organitzat una programació especial que es desenvoluparà als Campus de Blasco Ibáñez i de Tarongers amb exhibicions de múltiples disciplines esportives i activitats en les quals podran participar tots els assistents sense necessitat d’inscripció prèvia.

Hip hop, spinning, tennis cadira, kendo, sevillanes, defensa personal… la proposta d’activitats fisicoesportives que podràs practicar al llarg de la setmana és d’allò més completa i inclusiva. Acosta’t al campus de Blasco Ibáñez o de Tarongers, tria aquella activitat que s’ajuste a les teues capacitats, motivacions, interessos i disponibilitat i prova-la gratuïtament.

La comunitat universitària, i tota la ciutadania que s’acoste a les instal·lacions universitàries, podran participar en aquesta festa de l’esport universitari, descobrir les més de 80 modalitats esportives que ofereix la Universitat de València, conèixer de primera mà les Escoles i activitats Esportives d’UVesports, així com passar una divertida jornada amb l’esport com a protagonista i gaudir dels partits de la Supercopa universitària.

Amb motiu del Dia Internacional de l’Esport Universitari se celebra la Supercopa de la Universitat de València, que es disputa entre l’equip guanyador del Campionat intern i el campió del Trofeu Rectora en les modalitats esportives de Voleibol mixt, Futbol Sala masculí i Bàsquet mixt.

També podràs aprofitar aquesta ocasió per a informar-te sobre les competicions universitàries, accedir als entrenaments de la selecció universitària o jugar un partit de l’esport col·lectiu que preferisques (handbol, bàsquet, voleibol, futbol, futbol sala o rugbi 7). Es tracta d’una ocasió immillorable per a entrar en contacte amb la selecció d’esportistes universitaris i experimentar què se sent en posar-se sota les ordres d’entrenadors de primer nivell i, per descomptat, practicar exercici mentre et diverteixes!

NO T’HO PERDES! GAUDEIX DE L’ESPORT A LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA!

Enllaços:

 

Compartir: